EN | DE
Ritter NyomdaMindenre nyomunk, ami nem mozog!
Kiadványszerkesztés, DTP-s munkák Budapesten. Keressen minket a következő elérhetőségeken:
Telefon
(06-1) 898-2937, 898-2597

Kiadványszerkesztés - nyomdai előkészítés

Találja ki, mit szeretne, kreatív csapatunk formába önti azt. Akcidens nyomtatványokat (névjegy, levélpapír, boríték, szórólap), kedvező kiadványszerkesztési költséggel rendelhet tőlünk!
Munkadíj: Kiadványszerkesztési óradíj nálunk készülő munkáknál 2800,-Ft+Áfa/óra, csak szerkesztés esetén 4800,-Ft+Áfa/óra. Minden megkezdett félóra kerül számlázásra.

Színinformációk

  • 4+0 = a papír egyik oldala teljesen színes (akár fotó is lehet), a másik oldal üres.
  • 4+4 = a papír mindkét oldala teljesen színes.
  • 2+0 = a papír egyik oldala 2 színnel van megnyomva, pl. sárga és kék, a másik oldal üres.
  • 2+1 = a papír egyik oldala két színnel, a másik oldala egy színnel van megnyomva

Nyomdai anyagleadás módja

Képek + kézirat, tervezet

A képek lehetnek:

  • papír ill. diaképek: Lehetőleg jó minőségű, minnél nagyobb képek legyenek. Ha kicsi a hozott eredeti papírkép és azt nagyítani kell, akkor minősége romlik. (Az Internetről letölthető képek általában 72 dpi felbontásúak, ami csak a monitoron való nézegetéshez elég.)
  • digitális formában: CD-t, DVD-t, Pendrive-ot, FTP feltöltést tudunk fogadni. E-mail-t 10 MB-os méretig küldhet nekünk. A képek formátuma lehetőleg tif, jpg illetve eps legyen, 300 dpi-s felbontásban. Az alacsony felbontás ROSSZ minőséghez vezet nyomtatásban. Ha nem áll rendelkezésére jó minőségű digitális kép, inkább hozzon eredeti papírképet és mi szkenneljük be azt.

Kézirat érkezhet:

  • papíron: Amennyiben nem gépelt szövegről van szó, legyen a kézirat jól olvasható és egyértelmű.
  • adathordozón: Kérjük, hogy a lemezen ne legyen semmi egyéb, a megrendelésre nem vonatkozó file. (Ha mégis van, akkor jelezze, hogy melyik file-t hasznájuk.) E-mail esetén a zip tömörítés ajánlott.

Nyomdakész film

Levilágítás előtt kérjük egyeztessen velünk, hogy milyen rétegállású (ofszet, szita) és milyen rácssűrűségű filmet kérünk, továbbá, hogy hány garnitúra film kell a gazdaságos nyomtatáshoz.

Megszerkesztett anyag digitális formában

Ha ön megszerkesztett anyagot hoz grafikus file-ban (pl. cdr, ai stb.), a levilágító file megírására óradíjat számolunk fel. (Kiadványszerkesztési óradíj nálunk készülő munkáknál 2800,-Ft+Áfa/óra, csak szerkesztés esetén 4800,-Ft+Áfa/óra. Minden megkezdett félóra kerül számlázásra.) Ebben az esetben mindenképpen kérünk egy nyomtatott változatot, a használt fontokkal. (A legcélszerűbb, ha a szövegeket körvonallá konvertálja.)

Levilágító file

A levilágító file formátuma ps vagy prn. (Driverek: MAKO 4650 ill. LINOTRONIC 330, 530, 630)

Útmutató emblémákhoz, céges lógókhoz (nem szöveges információkhoz)

A leghasználatosabb képformátum amely veszteség, módosulás nélkül feldolgozható, az a ".tif" és "Photoshop ".eps" képek amely elfogadható felbontása min. 300 dpi ill. a vektorgrafikus állományok (.cdr és .ai ).
A .jpg képek - mivel veszteséges tömörítést alkalmaznak - kerülendők. Feldolgozhatók, de arra számítani kell, hogy minőségükön javítani nincs mód. Egyéb formátumok: gif, bmp, wmf, emf, stb. nem alkalmasak minőségi munkára. Természetesen bármilyen formátumban tudunk fogadni anyagot, de ennek kidolgozása sajnos többletköltséggel jár.

AJÁNLATAINKBÓL
Árkereső
ÁRKERESŐ
Grafika kereső
GRAFIKA KERESŐ
Nyomdai segédlet
NYOMDAI SEGÉDLET
Reklám kütyük
REKLÁM KÜTYÜK
QR kód készítés
QR KÓD KÉSZÍTÉS